Jag vet varför...

jag hade en mådde dåligt i går trots en bra dag, trots riktigt goda nyheter.. Mår inge vidare i dag heller. Jag har en sån smärta i kroppen, mina händer o armar värker, likaså mina fotleder, mellan axlarna o min höft låser sig. I dag ringde jag vårdcentralen för att be om tid för blodprov, så den väldigt trevliga sköterskan har satt mig på deras väntelista o skulle försöka få en tid så snabbt som möjligt... Käkar alvedon som godis just nu. Min vänstra hand/arm börjar ge upp så jag sitter o skriver med en hand............ det gör ont!

Usch...

Har haft en bra dag och en bra vecka, men ändå så har jag en stor orosklump i magen som jag inte vet vad jag ska göra med... Tankar som flyger på allt o ingenting. Orolig över något, vad????

Känns som att jag vill gråta....

Konstig dag..

Glad Påsk..

I dagar tre har vi tvättat o tvättat o tvättat o likt förbannat så blir tvättkorgen aldrig tom. Ärligt talat så har det varit min snygga man som har sprungit fram o tillbaka till tvättstugan. Jag har bara vikt skiten.

I morse vaknade vi av att det blev väldigt kallt inne i vårat sovrum o vi förstod inte varför då vi inte hade fönstret öppet. Jocke gick upp o upptäckte att Wille stod i pyjamas på uteplatsen, Skorpan (en av våra två katter) var även hon ute, (dom är innekatter)! Så i dag så har vi varit o köpt ett säkerhetslås som vi ska sätta fast på dörren så Wille inte kan öppna den.

I dag ska jag till min vackra ann. Det blev bestämt nyss=) Jocke ska dessutom åka till bolaget snart o köpa en flaska vin som ska intas hos ann (av mig)! Tack söt för att du åker...
Brodern ska köra mig till ann o hämta mig i natt, tack brodern=)

I morgon skulle jag hjälpa mamma med att rensa i morfars hus men mamsen liggen med influensa=( Stackars min vackra mamma. Krya på dig♥


Våren är verkligen på väg, det märks på så många sätt. Allergierna har blommat ut= mindre kul, Mitt humör är på topp= underbart ( är glad även på regniga dagar) Min kärlek till musiken har kommit tillbaka=lovely!!!!! Nu vill jag ha radio/skiva på hela dagarna, Mitt tv tittande har minskat drastiskt=skönt, detta händer varje vår....

Nehe, nu ska jag be killarna säkra dörren till uteplatsen....

Ha en trevlig påsk nu...

Pöss
Emelie

Ännu ett avbrott

i bloggen blev det. Detta beror på sjukdomar... Först Wille med öroninflamation, sen Nova med feber ocg förkyldning, sen jag med feber o förkyldning. Har fortfarande feber o är snorig ,men det börjar bli bättre. I dag skulle jag träffa min ann för att njuta av lite sushi, men feberb sätter stopp för det. Det enda jag ska göra är att gå till kiosken o hämta ut ett paket, sen är det raka vägen hem igen.

I lördags jobbade jag sista helgen, i alla fall som jag trodde. Men i dag ringde dom mig och frågade om jag kunde komma tillbaka den 2 maj. Självklart kan jag det=) Så länge som jag tar ut föräldrarpenning och inte stämplar så kan jag jobba två dagar i veckan. Men så fort jag börjar stämpla så får jag bara jobba så i 75 dagar=/ Men jag njuter så länge det varar. Jag trivs på jobbet och håller tummarna för att det ska komma upp en heltids tjänst el semester vikariat. Det har gett mig ganska mycket att jobba där. Kassavana, kundvana, har lärt mig att jobba under press och att ta kritik mycket bättre. Dessutom trivs jag med människorna där.

I går ringde en av Jockes kontaktpersoner på ett bemaningsföretag (stavning?) o berättade att nästa helg ska han jobba i strängnäs i 4 dagar och sen ska företaget bestämma vilka som ska få fortsatt anställning. Håller tummarna för honom  även om jag inte hoppas på för mycket. Är det något jag lärt mig i livet så är det att man ska inte tro för mycket innan papper är skrivna, innan det slår in, tror hellre på det värsta så blir man så otroligt glad när det bästa händer el om det värsta inträffar så är man redan beredd på det...

I helgen är det en massa påskfirande som gäller... Ska även hjälpa mamsen som även hon är förkyld, att rensa i morfars hus...


Over and out...
Emelie

Ont i huvudet...

Det är vad jag har i dag. Det har varit ännu en natt med dålig sömn o precis som i går fick jag inte sova ut i dag. Jocke är på arbetsförmedligen, visserligen öppnar det inte förren kl 10 men med tanke på hur många på volvo som har sin första arbetslösa dag i dag o som måste skriva in sig så är det nog en bra ide att han redan är där.

I natt så har William hostat så mycket att det var nära att han kräktes varje gång, sen har han drömt mardrömmar och legat o vridit o vänts sig stup i kvarten. Han har legat alldeles inpå mig, han har legat på mig, han har sparkat mig osv. Då har vi ändå en 1,80 säng så det har funnits plats till oss båda. Men icke då, platsen intill mig är tydligen bäst.

Nova sover ännu o wille kollar på bolibompa medans jag sitter här. Om Nova liten inte vaknat till 10 får jag väcka henne.

Åh, vad jag är trött!!!!!!!!!!!

Emelie

RSS 2.0