Ändrade planer...

Vi tog stan besöket i dag i stället, bytte ut syster linda mot syster johanna. Käkade på mc, handlade kläder... Åkte inte buss utan det blev promenad både till stan o hem....

I morgon, på torsdag o fredag är det jobb som gäller, lördag ledig, söndag jobb så utgången på lördag blir nog till en sitta hos vackraste o dricka lite vin. Det blir nog kul det med=) Ska i alla fall bli roligt att jobba. Ska vara ute på tuna park...

Nej nu stinker både nova o wille så ett( el två) blöjbyten är nog på sin plats..


xoxo//e

Lite trötter..

Efter att en Nova liten hade problem att sova i natt så är mamma hennes inte piggast i stan. Ringde dagis i morse o sa att eftersom Nova haft en jobbig natt så stannar familjen Karlsson hemma. Dom får gå till dagis i morgon i stället.

I morgon när jag hämtat dom ska vi ta bussen ner på stan för att träffa syster/moster Linda. Shopping står på what to do listan=) Har ju fått lite presentkort. Mc Donalds blir det med stor säkerhet oxå.

På lördag blir det party hos vackraste ann med en nykter chafför (linda) en nykter o gravid anna, en inte så nykter ann, emelie(jag då) o min finska flicka tiina=) Ska bli as roligt!

Nu väntar vi på att syster/moster/gudmor Johanna ska komma över o leka med oss.

I måndags jobbade jag=) Nere på stan, home sweet home.
I söndags var vi på julbord med mammsen, syster johanna, bror jesper, mammas stig, stigs son, stigs mamma, min jocke, våran son o dotter. Mycket trevligt var det o väldigt gott. Saknades gjorde stigs son daniel o johannas andreas... Eget rum hade vi V.I.P baby!
Efter det var det fika hos svägerskan på makens sida. 

I går var barnes farmor över med sin sören. O så dök pappsen (med dåligt samvete) upp med sin anna o hennes sara=)



Nu fröken annsombrann har jag uppdaterat;)

xoxo//e♥

RSS 2.0