Lindex=)

Platsen är min...... Jippie!!!!

I morgon ska jag ner till arbetsförmedligen o fixa med papper, sen ska jag till lindex där det ska skrivas under, sen tillbaka tll arbetsförmedligen där papperna ska lämnas in.. En massa spring med andra ord. Tur att vi bestämdes oss för att åka ut till huset nästa vecka i stället för denna. Nu vet jag inte än när jag ska börja men det är en massa saker som ska fixas, efter i morgon vet jag ju när jag börjar o då måste jag ringa dagis o säga till om att barnen måste börja. Ska ha praktik tre dagar i veckan  tills jag slutar på himmelriket, efter det ska det vara fem dagar=) Lovely...
Ni anar inte hur glad jag är!

Hemma igen..

efter en dag på jobbet.. Maken lagar fin fin mat, musiken flödar från högtalarna och vinet är i mitt glas=)
Älskar min kära man<3

I dag på jobbet kommer det in två killar som vill köpa en strap-on, visst tänker jag.
Sen ber dom mig om en tjänst.... En tredje kille kommer in med ett örngott över huvudet. Svensexa=) Jag får ta på honom strap-onen, han tror att han är på en paintboll arena, stackars kille=) Tack kära änglar att ni inte utsatte mig för detta♥ En vanlig dag på jobbet med andra ord..

På måndag ska jag till Lindex på interjuv, håll tummarna för mig, vill verkligen!

Nu ska jag umgås med familjen min..

Love//emelie♥

Åska..

Att säga att jag är trött räcker inte. Mina ögon är svullna o jag somnar nästan sittandes framför datorn. Inte många timmars sömn i natt. J-vla åska! Jag blev ca 8 år i natt, låg o skakade o spände mig inför allt dunder. Önskade av hela mitt hjärta att jag var just 8 år igen och kunde krypa under mammas o pappas säng för att gömma mig, kommer i håg hur pappa brukade ge mig en ficklampa att ha därunder, mamma gav mig en filt o kudde att ligga på. Själv tog jag med en tidning för att jag skulle ha något annat att tänka på=) Min (överdrivna, jag vet) rädsla för åskan har inte minskat. Gick upp starx efter kl 1 o bad mannen min att komma in o lägga sig (han spelade) för att jag kunde inte slappna av. Fick svaret "snart älskling". Blev förbannad, tog hans kudde o kastade ut den, med tårnarna sprutande sa jag att han inte behövde komma alls!

Gick o la mig igen o storgrät (japp så rädd är jag). Tog nog inte mer än fem sekunder så kom han=) Och strax efter det sov jag. Tänk vilken trygghet rätt person kan ge en. Nu är jag väldigt medveten att min rädsla är starkt överdriven och att det är ingen fara när jag ligger hemma i min säng. Men det är som att det är något som tar över och jag har ingen kontroll.

Så nu sitter jag är med svullna ögon och försöker att vakna till. Ska snart ner på stan för några ärenden sen är det jobbet som väntar. Kan inte säga att jag ser fram emot det direkt. Men jag kommer att tjäna lite extra pengar som jag verkligen behöver.

Nåja, nu får det räcka för i dag.

Love//emelie♥♥♥

Ännu en dag..

som går i gråt o gnällets tecken. Det är så kul att ha en trotsig 2½ åring som ska bråka om allt, som ska slå o trycka ner sin syster så fort man vänder ryggen till, som tar alla leksaker hon bestämmer sig för att leka med. Blir sakta men säkert galen av detta. Kan jag inte få ett jobb snart så jag slipper allt detta. Då går dom på dagis i stället, olika avdelningar så dom slipper varandra en stund o tycker att det är roligt att träffas när vi alla kommer hem? Har sökt några jobb. Hoppas på dom, men chansen är tyvärr ganska liten, praktiken jag sökt har jag större chans på...

Nu har i alla fall mitt intyg från försäkringskassan kommit och jag har fyllt i alla papper till a-kassan o facket. Detta ska skickas i väg i morgon. Så om dom inte tycker att det saknas något o jobbar relativt snabbt, kanske kanske jag faktiskt kan få pengar denna månad=) Men när det gäller a-kassan ska man inte hoppas på för mycket, blir glad om jag får pengar detta år=)

Ugnen är på, blir färdiglagad lasange idag till lunch. När Nova sovit middag väntar poolen på barnen.

Usch, allt jag säger nuförtiden är följande "nu räcker det" "gå av din syster" "sluta på en gång" "gå till ditt rum". Kan lika gärna spela in dessa meningar o sätta på det på cd spelare o låta den sköta allt. Suck, känner mig inte som en särskit bra mamma just nu, känner mig otillräcklig eftersom jag inte får sonen att lyssna. Visst, jag vet att det hör till åldern att trotsa, testa gränser, sen att han nog känner sig lite avundsjuk på att hans syster just nu för mer uppmärksamhet gör väl sakeroting inte bättre. Men han måste lära sig att vänta lite och att han inte får göra som han vill. Men det är fasiken inte lätt. Att han dessutom är lika envis som mamma hans blir ju inte lättare precis. Varken han el jag ger ju oss inte i det första laget. Att det ska vara så jobbigt att växa upp hjärtat♥

William, mamma älskar dig och försöker verkligen ge dig den tiden du behöver, glöm inte det. Du är ju mammas misio♥

Nova, du är mammas lilla hjärtegull. Om du bara visste hur mycke glädje du fyller mitt hjärta med. Att se hur du växer upp, lär dig nya saker varje dag skulle jag inte ta bort för allt guld i världen♥

Jocke, utan dig skulle våran familj inte vara hel. Du är min stötte pelare, min axel att gråta ut hos, din trygga famn att somna i. Jag är mer kär i dig i dag, inte lika kär som jag kommer att vara i morgon. Snart 1 år som man och hustru. Tiden flyger förbi med dig, älskar varje minut. Jag älskar dig♥

Parken badet.

I dag var vi först hos doktorn på morgonen, det var dags för återkoll med William. Doktorn kollade i hans öron för att kolla att inflamationen läkt bra, vilket den gjort. Sen kom min söta Ann o hämtade oss. In med barnstolar och packning i blien så gick färden sen mot parken badet.
Vi har haft så roligt i dag, både William o Nova tyckte att det var så kul att bada, det tyckte även jag som annars är en riktig badkruka=) Men vi hade det mysigt, fikade o badade lite mer. Strax efter kl 15 gick färden hemåt. Vi hade då varit där sen 11=) Stannade vid maxi, hjälpte ann att handla.. Hem, laga mat o nu sitter jag här medans Wille kollar på bolibompa o Nova går runt i sitt nya nattlinne o gömmer saker bakom en fotölj*hihi*.... Snart är det dags för barnen att bäddas ner i sina sängar o dags för mamma att hoppa in i duschen. Hjärtat mitt jobbar till 20 i kväll igen.

Blir nog att lägga sig tidigt i kväll. Är så otroligt trött.

Är vädret bra i morgon blir det bad ute i barnpoolen på tomten, för barnen alltså o inte för mig! Skulle faktiskt bli glad om det ösregnade o åskade osv. Trycket i luften är inte nådig mot mitt huvud, har värk hela tiden. Men sen får det gärna bli fint igen..

Nåja, ha det bra.

Love//emelie

RSS 2.0